O Nama

Kompanija

“Twin Belville apartments” je smeštajni objekat za prihvat i smeštaj gostiju u stambeno-poslovnom kompleksu Belville koji se nalazi u centralnom delu gradske opštine Novi Beograd. Kompleks sadrži ukupno 14 stambenih zgrada sa ukupno 1.600 stanova i njegova izgradnja je završena 2009. godine.

Smeštajnim objektom, kao porodičnim poslom, upravljaju vlasnici apartmana jer su prepoznali način na koji mogu obezbediti prihode od svojih apartmana i istovremeno gostima obezbediti prijatan boravak i nezaboravne trenutke u ekskluzivnim apartmanima koji se nalaze u stambeno-poslovnom kompleksu Belville.

Naša Ideja

Posvetili smo se ovoj ideji, jer verujemo da je sve veći broj gostiju, koji putuju i menjaju mesto svog boravka ili jednostavno zbog dinamike svojih poslovnih obaveza, bez obzira da li putuju iz unutrašnjosti ili inostranstva u Beograd, imati potrebu za smeštajem u udobnim i dobro opremljenim apartmanima. Svakako je velika komparativna prednost kada se smeštajni objekat i takvi apartmani nalaze na lokaciji nadomak Evropskog Internacionalnog Auto-puta E70; E75, Poslovnih centara i kompanija koje su smešteni na Novom Beogradu, odnosno blizu objekata: Beogradska arena, Sava centar, Beogradski sajam, Zemun i Dunavsko šetalište, Ada ciganlija, Savski kejovi sa šetalištima i restoranima, i da je istovremeno predmetna lokacija gradskim javnim prevozom odlično saobraćajno povezana sa drugim delovima grada Beograda, uključujući Centar grada i lokacije mnogobrojnih kulturno-istorijskih znamenitosti Starog i Novog Beograda.

Na lokaciji naših apartmana koji se nalaze u stambeno-poslovnom kompleksu Belville, gostima su dostupni i svi drugi prateći sadržaji: poslovni, zabavni, kulturno-istorijski, sportsko-rekreativni i posebno turističko-ugostiteljski sadržaji, koji su pored udobnog i komfornog smeštaja, neophodni za kvalitetan boravak i zanimljiv život gostiju dok traje njihovo turističko ili poslovno putovanje, odnosno zadržavanje u smeštaju. (šoping centar Delta Siti, bioskop, galerije, antikvarnice, igraonice za decu, saloni za masažu i negu tela, bogat izbor restorana tradicionalne ili drugih internacionalnih kuhinja, bistroi, pabovi, kafiterije, smeštaj za kućne ljubimce, teretane, kuglana, blizina Novobeogradskih biciklističkih staza koje su odlično povezane sa ukupno 45 km staza koje povezuju Savske i Dunavske kejeve od Ade ciganlije pored pasarele Beograda na vodi, ispod Kalemegdana do Sportskog centra 25 Maj, i nazad Dunavskim kejom do Zemuna, odnosno Novog Beograda).

Naša filozofija

Mi verujemo da su kvalitetni i udobni apartmani, kao smeštajni sadržaj namenjem gostima različitih interesovanja, kao i svim drugim putnicima namernicima, već doživeli značajnu ekspanziju i postali nezamenljiv način za smeštaj gostiju, i da već predstavljaju normu i novi stil života za značajan broj gostiju i putnika, posebno u uslovima dobre i atraktivne lokacije, kakva je nesumljivo lokacija naselja Belville, sa svim pratećim sadržajima u samom naselju.

Stoga svakom poslovnom čoveku/ženi, turisti, prolazniku ili drugom namernom putniku, odnosno svakom Beograđaninu koji želi da smesti svoje goste koji dolaze u Beograd, ili jednostavno bilo kome ko poželi predah od svakodnevne životne svakodnevnice, poslovne trke i gradske verve predlažemo da budu gosti naših apartmana i na taj način izbegne mnogo skuplji boravak u motelima, hotelima a ipak sebi priušte konforan I udoban smeštaj.

Na taj način gosti će sebi priuštiti neko novo, sigurni smo prijatno iskustvo, i na racionalan način uštedeti značajan novac, ali sigurni smo ne na račun udobnosti i konforu apartmana, niti na uštrb stila i kvaliteta boravka u našem gradu. Sigurni smo, bićete opušteniji u nekom od naših apartmana, potpuno bezbedni u naselju koje nudi sve potrebne sadržaje za ugodan boravak i istinsko uživanje, bez razlike da li ste na poslovnom putu, turističkom putovanju, ili ako putujete u društvu porodice, dece ili vaših drugih dragih osoba, prijatelja ili drugara.

Svi naši apartmani su shodno važećem Pravilniku kategorisani i upisani u registar za obavljenje turističke usluge smeštaja gostiju, i svi apartmani poseduju moderan nameštaja, opremu i uređaje, kao i kompletno pokućstvo kojim su odlično opremljene kuhinje sa idealnim uslovima za pripremu hrane za neograničen boravak u apartmanima.

Zašto baš mi?

Najefikasnije rešenje za brz odabir i rezervaciju, udobnog i konfornog smeštaja u elitnom naselju Belville, Opština Novi Beograd u Beogradu. Uz dnevni boravak i trpezariju zajedno s modernim sadržajima, svakako dobijate i moderno opremljeno kupatilo sa peškirima, potpuno opremljenu kuhinju za pripremu, kuvanje i serviranje hrane i udoban prostor za spavanje. Shodno Vašim potrebama, birate odgovarajući apartman za sebe, Vašu porodicu, partnera ili grupu gostiju.

Najniža cena smeštaja i mogućnost besplatnog otkazivanja rezervacije; Uštede i preko 30% cene iznajmljenog apartmana u odnosu na troškove hotela.

Povećajte Vašu bezbednost i bezbednost Vašeg gosta ili partnera, povećajte stepen Vaše privatnosti, jer su u naselju Belville obezbeđeni uslovi za parkiranje vozila u podzemnim garažama sa direktnom komunikacijom od garaže liftom do apartmana i 24-časovna kontrola ulaza u smeštajne objekte i sistem video nadzora.

Zagarantovanim parkingom na zatvorenim parkinzima ili podzemnoj garaža, Vaše vreme potrebno za parkiranje je skraćeno na minimum a Vaš auto je potpuno bezbedan i obezbeđen 24-časovnom kontrola ulaza i sistem video nadzora u celom naselju.

Isključivo kategorisani, kvalitetni, udobni i dobro opremljeni apartmani. Raspoloživost recepcije smeštajnih apartmana i njena raspoloživost gostu apartmana u period od 9:00 do 24:00, za sve potrebne servise, dodatne usluge, informacije ili slično. Unutar kompleksa, pored recepcije imamo organizovane sopstvene servise odgovarajućeg kapaciteta, za tehničko održavanje apartmana, pranje i peglanje posteljine i svakodnevno održavanje higijene svih apartmana.

Mi smo porodična agencija, sa definisanim sistemom kvaliteta koji je usmeren na zadovoljstvo i bezbednost potencijalnog gosta, kao ekskluzivnog korisnika naših ugostiteljskih usluga, uz poštovanje normi za zakonitost u radu.

Mogućnost dodatnih usluga:

  • sačekivanje gostiju na aerodromu ili drugom mestu van recepcije smeštajnog objekta;
  • sposebna oprema u apartmanu, (dečji krevetac, ekstraktor za sveže voće ili povrće…);
  • isporuka svežeg cveća ili poklon iznenađenja u apartmane, po želji gosta;
  • svakodnevno održavanje higijene u toku celog perioda boravka u apartmanu;
  • zakazivanje servisnih usluga u naselju, i/ili turističkih obilazaka znamenitosti u gradu;
  • dnevno čuvanje prtljaga gostiju nakon izlaska iz iznajmljenog apartmana;

Naše Prednosti

Zaboravite malu hotelsku sobu i komplikovane manevre za mimoilaženje sa eventualnim partnerom ili prtljagom u iznajmljenoj hotelskoj sobi i sve druge klišee koji prate smeštaj u većini Beogradskih hotela. (Obavezno pored cene uporedite i kvadraturu, sadržaje i fleksibilnost smeštaja koji iznajmljujete.)

Parkirajte brzo i lako, i smanjite rizik oštećenja Vašeg auta na javnom parking ili u javnoj garaži, (posebno ako je on Vaš ljubimac), izbegnite kazne za nedozvoljeno parkiranje zbog zonskog sistema, ili PAUK J.P. Parking servis.

Zaboravite uske male prolaze, ulice, saobraćajnu gužvu, brigu o deci ako putujete sa decom.

Dodatno štedite Vaše vreme, ako ste poslovan čovek, zakažite i održite sastanak u samom apartmanu ili naselju, organizujte svoje vreme na potpuno efikasan način i prilagodite se Vašim obavezama ali priuštite sebi uživanja u nekim od sadržaja naselja Belville.

Mogućnost smeštaja u period u kom su zakazani i dok traju Vaši zdravstveni tretmani u obližnjim zdravstvenim, stomatološkim i dr. ordinacijama.

Besplatan servis Recepcije koja će u primerenom roku odgovoriti na svako Vaše pitanje ili dilemu i ponuditi Vam tražene informacije, traženo mišljenje ili eventualnu dodatnu uslugu.

Belville Agency je platforma sa velikim brojem kvalitetnih apartmana za izdavanje. Za vas smo izdvojili profesionalno vođene apartmane, kako bi vam omogućili siguran i ugodan boravak koji ćete pamtiti. Rezervišite apartmane iz naše ponude brzo, jednostavno i sigurno.

© Sva prava zadržana @ 2016 belvilleapartments.com