Twin Green (56 m2)

45€

Po danu

Sprat 10
1 soba
1 Krevet king veličine
1 Krevet na rasklapanje

Opis

“Twin Green” je je prostran i konforan, moderno opremljen apartman sa prelepim pogledom na novoizgrađeni most na Adi, smeštajnog kapaciteta za dva para gostiju, odnosno bračnog para sa decom.

OPIS APARTMANA:

“Twin Green” je moderan, komforno opremljen apartman sa prostranim dnevnim boravkom i jednom spavaćom sobom. Apartman je kategorisan ispred nadležnog organa, (4 zvezdice), i nalazi se u naselju Belville u smeštajnom objektu Djurdjevak.
Predmetni apartman se sastoji od ulaznog hodnika koji povezuje dnevni boravak sa trpezarijom, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo i veliku zatvorenu terasu sa koje se pruža prelepi pogled na novoizgrađeni most na Adi.
Estetski kvaliteti i lista pogodnosti koju pruža gostima svrstavaju apartman “Twin Green” u izrazito komforan apartman koji je idealno opremljen i za duži boravak gostiju.Jasno je da ovakvom utisku primarno doprinosi veoma dopadljiv dizajn sa prepoznatljivim zelenim koloritom koji dominira u pojedinim elementima enterijera. Enterijer obiluje neobičnim, ukrasnim i funkcionalnim, detaljima a posebnu pažnju privlači dekorativno i funkcionalno osvetljenje apartmana, koje se vešto kombinuje sa detaljima plafonske dekorativne konstrukcije i vešto izvedenom rasteru od natur drvenih letvica postavljenim u plafonskoj konstrukciji. Dosledna kombinacija boja u svakom elementu enterijera i samog nameštaja apartmana uz indirektnu plafonsku rasvetu stvara jednu potpuno ušuškanu, intimnu atmosferu koja pleni pažnju svakom gostu i dočarava toplinu ovog apartmana.
Da se radi o izrazito funkcionalnom apartmanu lako je ustanoviti i na osnovu odnosa kvadrature i strukture apartmana koja je gostima apartmana obezbedila i prostor za smeštaj radnog stola sa odgovarajućom kancelarijskom foteljom i radnom lampom. Ističemo i prostranu zatvorenu terasu koja funkcionalno povezuje dnevni boravak i spavaću sobu, sa koje se pruža prelep pogled na novoizgrađeni Savski most na Adi.
Ako se tome pridoda nadprosečna opremljenost apartmana tehničkom opremom, pokućstvom i drugim pripadajućim inventarom jasno je da je apartman “Twin Green” odličan izbor i jedan od najkompletnije opremljenih apartmana u naselju Belville.

POSEBNA NAPOMENA:

-Predmetni “Twin Green” apartman se nalazi u istom smeštajnom objektu u kom se nalazi i apartman “Twin Blue” i moguće je, uz prethodnu proveru raspoloživosti, oba apartmana istovremeno rezervisati za veće grupe gostiju. (kapaciteta do 7 osoba).
-Zatvoreni parking obezbeđen i uključen u istaknutu cenu smeštaja uz napomenu da je moguće uz doplatu rezervisati i garažno mesto ili garažni boks u podzemnoj garaži.
-Zatvorena terasa predmetnog apartmana sa garniturom za sedenje predstavlja prilagođenu prostoriju za pušenje u svim vremenskim uslovima.

Pogodnosti

Usluge

Pravila kuće

Boravak gosta u apartmanu definisan je ovim uslovima korišćenja i kućnim redom koji je istaknut na unutrašnjoj strani ulaznih vrata svakog apartmana u kom se primaju gosti, a prezentovan je i na posebnoj stranici našeg web sajta.
U apartmanima možete neometano primati dnevne i noćne posete. Cena apartmana ne zavisi od broja gostiju, tako da zajedno sa Vama u apartmanu mogu boraviti i Vaši prijatelji (naravno, do ukupnog broja gostiju za koliko je apartman predviđen). Svakako nemojte zaboraviti da su i Vaši prijatelji u obavezi da se u potpunosti pridržavaju Kućnog reda!
U svim našim apartmanima postoje opremljene kuhinje, kao i osnovno posuđe dovoljno za pripremu hrane. Mogućnost pripremanja hrane i jeste jedna od glavnih prednosti apartmanskog smeštaja u odnosu na hotelski.U slučaju da imate posebne zahteve kada je u pitanju posuđe, budite slobodni da nam to tražite. Biće nam zadovoljstvo da Vam izađemo u sustret i učinimo Vaš boravak još komfornijim.
U svim našim apartmanima obezbeđena je posteljina i peškiri za onoliko osoba koliko je najavljeno prilikom rezervacije. Ukoliko Vaša rezervacija traje duže od sedam dana, zamena posteljine se vrši na svakih 7 dana. Peškiri su obezbeđeni za sve vreme Vašeg boravka u meri koliko je Vama potrebno, uz napomenu da se oni mogu menjati i češće.
U slučaju da izgubite ključ dužni ste snositi naknadu troškove zamene brave i ključeva na apartmanu. Naknada u ovom slučaju iznosi 90,00 Eura.
U svakom apartmanu se nalazi ADSL ili kablovski internet a svi apartmani imaju wireless modeme.
U našim apartmanima je zabranjeno pušenje, ali svi naši apartmani imaju prilagođenu prostoriju, (zatvorenu terasu), na kojoj je pušenje dozvoljeno.

Kompleks

“Twin Belville apartmani” se nalaze u elitnom poslovno stambenom kompleksu Belville koje predstavlja jedan od najsavremenijih i najhumanijih naselja za život u Beogradu koje je smešteno u centralnom delu opštine Novi Beograd.

Više o kompleksu Kompleks Belville
REZERVIŠI

Belville Agency je platforma sa velikim brojem kvalitetnih apartmana za izdavanje. Za vas smo izdvojili profesionalno vođene apartmane, kako bi vam omogućili siguran i ugodan boravak koji ćete pamtiti. Rezervišite apartmane iz naše ponude brzo, jednostavno i sigurno.

© Sva prava zadržana @ 2016 belvilleapartments.com