Twin Yellow (62 m2)

45€

Po danu

Sprat 3
2 sobe
1 Krevet king veličine
1 Krevet na rasklapanje

Opis

“Twin Yellow” je izuzetno funkcionalan i konforan, moderno opremljen, apartman idealan za smeštajni dva para gostiju, odnosno bračnog para sa decom i mogućnošću ubacivanja dodatnog ležaja.

OPIS APARTMANA:

“Twin Yellow” je konforan, moderno opremljen apartman, sa prostranim dnevnim boravkom i jednom spavaćom sobom. Apartman je upisan u registar nadležnog organa, (kategorisan i ocenjen sa 4 zvezdice), i nalazi se na trecem spratu smeštajnog objekta u naselju Belville.
Predmetni apartman se sastoji od ulaznog hodnika koji povezuje dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu i kupatilo. Apartman poseduje zatvorenu terasu koja je povezana sa dnevnim boravkom i koja je opremljena baštenskom garniturom za sedenje.
Estetski izgled, materijalizacija i opremljenost apartmana, kao i lista drugih pogodnosti koju ovaj apartman pruža gostima svrstavaju apartman “Twin Yellow” u izrazito komforan apartman koji je idealno opremljen i za duži boravak gostiju. Ovakvom utisku primarno doprinosi dopadljiv dizajn nameštaja sa prepoznatljivim žuto-braon koloritom koji dominira u elementima enterijera. Dosledna kombinacija materijala i boja elementa enterijera i nameštaja apartmana stvaraju jednu potpuno dinamičnu atmosferu koja gosta ne ostavlja ravnodušnim.
Da se radi o izrazito funkcionalnom apartmanu lako je ustanoviti i na osnovu odnosa kvadrature i strukture apartmana koja je gostima apartmana obezbedila i prostor za smeštaj dodatnog ležaja, bez razlike da li je to dodatni ležaj za odraslu osobu ili dečji krevetac.
“Twin Yellow” apartman poseduje zatvorenu terasu koja je funkcionalno povezana sa dnevnim boravkom, koja je opremljena garniturom za sedenje, i iz koje se pruža dinamičan pogled na šoping centar Delta Sity i prilazne saobraćajnice kompleksu Belville.
Svakako treba istaći i nadprosečnu opremljenost apartmana tehničkom opremom, pokućstvom i drugim pripadajućim inventarom, što ovaj apartman čini odličnim izborom za Vaš smeštaj i boravak u naselju Belville, posebno na duži vremenski period, i obećava garanciju da nećete otići razočarani.

POSEBNA NAPOMENE:

-Zatvoreni parking obezbeđen i uključen u istaknutu cenu smeštaja uz napomenu da je moguće uz doplatu rezervisati i garažno mesto ili garažni boks u podzemnoj garaži.
-Zatvorena terasa predmetnog apartmana sa garniturom za sedenje predstavlja prilagodjenu prostoriju za pusenje u svim vremenskim uslovima.

Pogodnosti

Usluge

Pravila kuće

Boravak gosta u apartmanu definisan je ovim uslovima korišćenja i kućnim redom koji je istaknut na unutrašnjoj strani ulaznih vrata svakog apartmana u kom se primaju gosti, a prezentovan je i na posebnoj stranici našeg web sajta.
U apartmanima možete neometano primati dnevne i noćne posete. Cena apartmana ne zavisi od broja gostiju, tako da zajedno sa Vama u apartmanu mogu boraviti i Vaši prijatelji (naravno, do ukupnog broja gostiju za koliko je apartman predviđen). Svakako nemojte zaboraviti da su i Vaši prijatelji u obavezi da se u potpunosti pridržavaju Kućnog reda!
U svim našim apartmanima postoje opremljene kuhinje, kao i osnovno posuđe dovoljno za pripremu hrane. Mogućnost pripremanja hrane i jeste jedna od glavnih prednosti apartmanskog smeštaja u odnosu na hotelski.U slučaju da imate posebne zahteve kada je u pitanju posuđe, budite slobodni da nam to tražite. Biće nam zadovoljstvo da Vam izađemo u sustret i učinimo Vaš boravak još komfornijim.
U svim našim apartmanima obezbeđena je posteljina i peškiri za onoliko osoba koliko je najavljeno prilikom rezervacije. Ukoliko Vaša rezervacija traje duže od sedam dana, zamena posteljine se vrši na svakih 7 dana. Peškiri su obezbeđeni za sve vreme Vašeg boravka u meri koliko je Vama potrebno, uz napomenu da se oni mogu menjati i češće.
U slučaju da izgubite ključ dužni ste snositi naknadu troškove zamene brave i ključeva na apartmanu. Naknada u ovom slučaju iznosi 90,00 Eura.
U svakom apartmanu se nalazi ADSL ili kablovski internet a svi apartmani imaju wireless modeme.
U našim apartmanima je zabranjeno pušenje, ali svi naši apartmani imaju prilagođenu prostoriju, (zatvorenu terasu), na kojoj je pušenje dozvoljeno.

Kompleks

“Twin Belville apartmani” se nalaze u elitnom poslovno stambenom kompleksu Belville koje predstavlja jedan od najsavremenijih i najhumanijih naselja za život u Beogradu koje je smešteno u centralnom delu opštine Novi Beograd.

Više o kompleksu Kompleks Belville
REZERVIŠI

Belville Agency je platforma sa velikim brojem kvalitetnih apartmana za izdavanje. Za vas smo izdvojili profesionalno vođene apartmane, kako bi vam omogućili siguran i ugodan boravak koji ćete pamtiti. Rezervišite apartmane iz naše ponude brzo, jednostavno i sigurno.

© Sva prava zadržana @ 2016 belvilleapartments.com