Twin Orange (33m2)

35€

Po danu

Sprat 11
1 soba
1 Krevet king veličine

Opis

“Twin Orange” je udoban i praktično opremljen smeštajni apartman idealan za smeštaj jednog para ili bračnog para sa jednim detetom srednjeg uzrasta ili dva manja deteta.

OPIS APARTMANA:

“Twin Orange” je udoban i praktično opremljen apartman, (garsonjera), čija je osnovna namena smeštaj jednog para gostiju, sa prostranim dnevnim boravkom, prostorom za trpezarijski sto i delom za spavanje u kom je smešten udoban bračni krevet.
Predmetni apartman se sastoji od ulaznog hodnika koji povezuje dnevni boravak, kuhinju i kupatilo. Apartman poseduje balkon koji je opremljen garniturom za sedenje sa koje se pruža dinamičan pogled na unutrašnjost naselja Belville i koji je idealno mesto za ispijanje jutarnje kafe.
Apartman je neupadljivo ali vrlo praktično opremljen sa idejom da pruža gostima odličnu priliku za predah ili kraći odmor od svakodnevne gradske vreve i gužve, za cenu koja je izrazito povoljna posebno kada je u pitanju odnos cene i kvaliteta. Zbog toga je ovaj apartman idealan za smeštaj jednog mladog para čak i na duže vremenske periode.
“Twin Orange” je apartman koji se kupa u dnevnom svetlu, s’obzirom da prirodna svetlost u apartman dolazi sa tri strane. Činjenica da je apartman pozicioniran sa severo-zapadne strane objekta, obezbeđuje privilegiju gostima da imaju maksimalni dnevni osvetljaj prirodnom svetlošću, a da je čak i u najtoplijem period godine gostima lako obezbediti idealne temperature za boravak u apartmanu aktiviranjem split sistema za klimatizaciju predmetnog apartmana.
Ovakva količina upadne dnevne svetlosti obezbeđuje idealan osvetljaj i zajedno sa veštim i iskusnim odabirom boja tepiha, zavesa i drugog enterijera stvara dopadljiv ambijent u neuobičajenom plavom koloritu koji relaksirajuće i opuštajuće utiče na sve posetioce ovog apartmana.
Ističemo i standardnu opremljenost apartmana tehničkom opremom, uređajima, pokućstvom i drugim pripadajućim inventarom što ovaj apartman čini izuzetno dobrim izborom za vrlo pristupačnu cenu za smeštaj dve odrasle osobe.

POSEBNA NAPOMENE:

-Predmetni “Twin Orange” apartman, koji poseduje mogućnost korišćenja i parking mesta na zatvorenom parkingu uz obavezbu prethodnu rezervaciju, koje nije uključeno u istaknutu cenu apartmana i koje se dodatno naplaćuje na recepciji prilikom dolaska u apartman.
-Zatvorena terasa predmetnog apartmana sa garniturom za sedenje predstavlja prilagodjenu prostoriju za pušenje u svim vremenskim uslovima.

Pogodnosti

Usluge

Pravila kuće

Boravak gosta u apartmanu definisan je ovim uslovima korišćenja i kućnim redom koji je istaknut na unutrašnjoj strani ulaznih vrata svakog apartmana u kom se primaju gosti, a prezentovan je i na posebnoj stranici našeg web sajta.
U apartmanima možete neometano primati dnevne i noćne posete. Cena apartmana ne zavisi od broja gostiju, tako da zajedno sa Vama u apartmanu mogu boraviti i Vaši prijatelji (naravno, do ukupnog broja gostiju za koliko je apartman predviđen). Svakako nemojte zaboraviti da su i Vaši prijatelji u obavezi da se u potpunosti pridržavaju Kućnog reda!
U svim našim apartmanima postoje opremljene kuhinje, kao i osnovno posuđe dovoljno za pripremu hrane. Mogućnost pripremanja hrane i jeste jedna od glavnih prednosti apartmanskog smeštaja u odnosu na hotelski.U slučaju da imate posebne zahteve kada je u pitanju posuđe, budite slobodni da nam to tražite. Biće nam zadovoljstvo da Vam izađemo u sustret i učinimo Vaš boravak još komfornijim.
U svim našim apartmanima obezbeđena je posteljina i peškiri za onoliko osoba koliko je najavljeno prilikom rezervacije. Ukoliko Vaša rezervacija traje duže od sedam dana, zamena posteljine se vrši na svakih 7 dana. Peškiri su obezbeđeni za sve vreme Vašeg boravka u meri koliko je Vama potrebno, uz napomenu da se oni mogu menjati i češće.
U slučaju da izgubite ključ dužni ste snositi naknadu troškove zamene brave i ključeva na apartmanu. Naknada u ovom slučaju iznosi 90,00 Eura.
U svakom apartmanu se nalazi ADSL ili kablovski internet a svi apartmani imaju wireless modeme.
U našim apartmanima je zabranjeno pušenje, ali svi naši apartmani imaju prilagođenu prostoriju, (zatvorenu terasu), na kojoj je pušenje dozvoljeno.

Kompleks

“Twin Belville apartmani” se nalaze u elitnom poslovno stambenom kompleksu Belville koje predstavlja jedan od najsavremenijih i najhumanijih naselja za život u Beogradu koje je smešteno u centralnom delu opštine Novi Beograd.

Više o kompleksu Kompleks Belville
REZERVIŠI

Belville Agency je platforma sa velikim brojem kvalitetnih apartmana za izdavanje. Za vas smo izdvojili profesionalno vođene apartmane, kako bi vam omogućili siguran i ugodan boravak koji ćete pamtiti. Rezervišite apartmane iz naše ponude brzo, jednostavno i sigurno.

© Sva prava zadržana @ 2016 belvilleapartments.com