Twin Studio

40€

Po danu

1 soba
1 Krevet king veličine
1 Krevet na rasklapanje

Opis

“Twin Studio” je apartman, idealna za smeštaj jednog para uz mogućnost smeštaja još jedne osobe u pomoćnom krevetu. Nalazi se u srcu starog grada i sadrži odgovarajući parking koji je moguće dobiti uz pravovremenu proveru raspoloživosti i rezervaciju zajedno sa predmetnim apartmanom.
OPIS APARTMANA:
“Twin Studio” je lep jednosoban stan, koji je kategorisan ispred nadležnog organa, (4 zvezdice), koji se nalazi u smeštajnom objektu na istaknutoj adresi u gradskom jezgru Starog grada. Iza glavnog ulaza u smeštajni objekat nalazi se dvorišni prostor iz kog se pristupa predmetnom apartmanu.
Predmetni apartman se sastoji od ulazne prostorije u kojoj je smeštena kuhinja i trepzarijski prostor, (u koji ulazi direktno iz ulaznog hola), kupatila i jedne veće postorije u kojoj su smešten prostor za dnevno zadržavanje gosta, bračni krevet i radni sto. Apartman je kompletno opremljen odgovarajućim nameštajem, opremom i inventarom za zadržavanje gostiju i komforan boravak u samom centru starog grada Beograda.
Apartman
“Twin Studio” se nalazi na istoj adresi, odnosno neposredno pored apartmana “Twin Apartman” i moguće je oba apartmana istovremeno rezervisati za veće grupe gostiju. (kapaciteta do 7 osoba).

OPIS LOKACIJE:
“Twin Studio” je smešten na lokaciji centralnog jezgra Opštine Stari grad, koja pripada strogom centu grada Beograda.
U neposrednoj blizini apartmana se nalaze mnoge znamenitosti grada Beograda i to: Skadarlija, Trg Republike, Narodno pozorište, Narodni Muzej, pešačka zona Knez Mihailova sa šoping centrima, galerijama, restoranima, Skupština Srbije i Skupština grada Beograda, Trg Nikole Pašića, Pionirski Park sa starim dvorovima, crkva Svetog Marka, Park Tašmajdan sa sportsko rekreativnim centrom Stari Taš, blizina Kalemegdana, sportskog centra 25 maj, Dunavskog keja i drugo.
U neposrednoj blizini apartmana se nalazi super market, pekara, banka, menjačnice, kafići, restorani i drugi sadržaji koji omogućuju lep i interesantan provod u celom periodu smeštaja gostiju.

PARKING:
Uz predmetni apartman obezbeđen je i odgovarajući parking ali isključivo uz prethodnu proveru raspoloživosti i rezervaciju parking od strane gosta.

Pogodnosti

Usluge

Pravila kuće

Boravak gosta u apartmanu definisan je ovim uslovima korišćenja i kućnim redom koji je istaknut na unutrašnjoj strani ulaznih vrata svakog apartmana u kom se primaju gosti, a prezentovan je i na posebnoj stranici našeg web sajta.
U apartmanima možete neometano primati dnevne i noćne posete. Cena apartmana ne zavisi od broja gostiju, tako da zajedno sa Vama u apartmanu mogu boraviti i Vaši prijatelji (naravno, do ukupnog broja gostiju za koliko je apartman predviđen). Svakako nemojte zaboraviti da su i Vaši prijatelji u obavezi da se u potpunosti pridržavaju Kućnog reda!
U svim našim apartmanima postoje opremljene kuhinje, kao i osnovno posuđe dovoljno za pripremu hrane. Mogućnost pripremanja hrane i jeste jedna od glavnih prednosti apartmanskog smeštaja u odnosu na hotelski.U slučaju da imate posebne zahteve kada je u pitanju posuđe, budite slobodni da nam to tražite. Biće nam zadovoljstvo da Vam izađemo u sustret i učinimo Vaš boravak još komfornijim.
U svim našim apartmanima obezbeđena je posteljina i peškiri za onoliko osoba koliko je najavljeno prilikom rezervacije. Ukoliko Vaša rezervacija traje duže od sedam dana, zamena posteljine se vrši na svakih 7 dana. Peškiri su obezbeđeni za sve vreme Vašeg boravka u meri koliko je Vama potrebno, uz napomenu da se oni mogu menjati i češće.
U slučaju da izgubite ključ dužni ste snositi naknadu troškove zamene brave i ključeva na apartmanu. Naknada u ovom slučaju iznosi 90,00 Eura.
U svakom apartmanu se nalazi ADSL ili kablovski internet a svi apartmani imaju wireless modeme.
U našim apartmanima je zabranjeno pušenje, ali svi naši apartmani imaju prilagođenu prostoriju, (zatvorenu terasu), na kojoj je pušenje dozvoljeno.

Kompleks

Kompleks Stari Grad je smešten na lokaciji centralnog jezgru Opštine Stari grad, koja pripada strogom centru grada Beograda, na pola puta između Kopitareve gradine i Kafane Banija.

Više o kompleksu Stari Grad
REZERVIŠI

Belville Agency je platforma sa velikim brojem kvalitetnih apartmana za izdavanje. Za vas smo izdvojili profesionalno vođene apartmane, kako bi vam omogućili siguran i ugodan boravak koji ćete pamtiti. Rezervišite apartmane iz naše ponude brzo, jednostavno i sigurno.

© Sva prava zadržana @ 2016 belvilleapartments.com