Twin Apartment (48 m2)

45€

Po danu

2 sobe
2 Kreveta king veličine

Opis

“Twin Apartman” je moderan apartman sa dve spavaće sobe, idealna za smeštaj dva para gostiju, odnosno bračnog para sa decom. Apartman se nalazi u srcu starog rada i poseduje odgovarajući parking koji je moguće dobiti uz pravovremenu proveru raspoloživosti i rezervaciju zajedno sa predmetnim apartmanom.
OPIS APARTMANA:
“Twin Apartman” je moderan, konforno opremljen apartman sa dve spavaće sobe, koji je kategorisan ispred nadležnog organa, (4 zvezdice), koji se nalazi u smeštajnom objektu na istaknutoj adresi u gradskom jezgru Starog grada. Iza glavnog ulaza u smeštajni objekat nalazi se dvorišni prostor iz kog se pristupa predmetnom apartmanu.
Predmetni apartman se sastoji od ulazne prostorije u kojoj je smeštena kuhinja i trepzarijski prostor, (u koji se ulazi direktno iz ulaznog hola), kupatila i dve spavaće sobe.
Estetski kvaliteti i lista pogodnosti koju pruža gostima svrstavaju ga u višu srednju klasu apartmana. Glavna prostorija koja spaja sve ostale celine apartmana je praktična i lepo organizovana kuhinja sa trpezarijom. Neposredno iza glavne prostorije stana smeštena je dnevna soba koja je je funkcionalno podeljena na proctor za sedenjei i spavaći deo. Prostor za sedenje čine dve lepe klub-fotelje sa moderno dizajniranim staklenim klub stolom za kafu i časopise, dok u drugom delu prostora dominira još jedan lep bračni ležaj sa tapaciranim uzglavljem. Posmatrano iz glavne prostorije, sa desne strane od ulaza nalazi se druga spavaća soba sa bračnim ležajem sa doista pedantno urađenim enterijerom od hrastovog drveta. Kupatilo je izvedeno od kvalitetnim materijala I modern izrađenom sanitarijom i tuš kabinom od kaljenog stakla. Aranžman spavanja je idealan za dva nezavisna para jer su spavaće sobe smeštene na suprotnim stranama posmatrano iz glavne prostorije apartmana. Zahvaljujući inovativnom rešenju indirektnog osvetljenja i boja, (sistem drvenih letvica od kojih je sačinjen rebrasti panel sa luminoznom podlogom u trpezariji) stiče se osećaj ekskluzivnosti, a mnoštvo kućnih aparata i opremee dodatno pojačavaju taj utisak.
Pored izvanredne opremljenosti apartmana odgovarajućim modernim nameštajem i opremom, treba istaći i kompletnost inventara kojom je apartman opremljen, kao još jednom neophodnom pretpostavkom za udoban smeštaj i komforan boravak gostiju i za duže periode boravka u ovom apartmanu.
“Twin Apartman” se nalazi na istoj adresi, odnosno neposredno pored apartmana “Twin Studio” i moguće je oba apartmana istovremeno rezervisati za veće grupe gostiju. (kapaciteta do 7 osoba).

OPIS LOKACIJE:
“Twin Apartman” je smeštena na lokaciji centralnog jezgru Opštine Stari grad, koja pripada strogom centru grada Beograda, na pola puta između Kopitareve gradine i Kafane Banija. Apartman je ušuškan u dvorišnom delu smeštajnog objekta koji se nalazi u jednom od najmirnijih delova strog gradskog jezgra. Neposredno ispred smeštajnog objekta je lep parkić za decu i Muzej Jovana Cvijića.
U neposrednoj blizini apartmana se nalaze mnoge znamenitosti grada Beograda i to: Skadarlija, Trg Republike, Narodno pozorište, Narodni Muzej, pešačka zona Knez Mihailova sa šoping centrima, galerijama, restoranima, Skupština Srbije i Skupština grada Beograda, Trg Nikole Pašića, Pionirski Park sa starim dvorovima, crkva Svetog Marka, Park Tašmajdan sa sportsko rekreativnim centrom Stari Taš, blizina Kalemegdana, sportskog centra 25 maj, Dunavskog keja i drugo.
U neposrednoj blizini apartmana se nalazi super market, pekara, banka, menjačnice, kafići, restorani i drugi sadržaji koji omogućuju lep i interesantan provod u celom periodu smeštaja gostiju.
Do Trga Republlike i Knez Mihajlove treba otprilike pet minuta hoda. Na manje od 50 metara su stanice tramvaja i velikog broja autobuskih linija, te se može sa sigurnošću reči da je veza sa svim delovima grada odlična.

PARKING:
Uz predmetni apartman obezbeđen je i odgovarajući parking, na udaljenosti oko 300 m, ali je isti dostupan isključivo uz prethodnu proveru raspoloživosti i rezervaciju parking od strane gosta.

Pogodnosti

Usluge

Pravila kuće

Boravak gosta u apartmanu definisan je ovim uslovima korišćenja i kućnim redom koji je istaknut na unutrašnjoj strani ulaznih vrata svakog apartmana u kom se primaju gosti, a prezentovan je i na posebnoj stranici našeg web sajta.
U apartmanima možete neometano primati dnevne i noćne posete. Cena apartmana ne zavisi od broja gostiju, tako da zajedno sa Vama u apartmanu mogu boraviti i Vaši prijatelji (naravno, do ukupnog broja gostiju za koliko je apartman predviđen). Svakako nemojte zaboraviti da su i Vaši prijatelji u obavezi da se u potpunosti pridržavaju Kućnog reda!
U svim našim apartmanima postoje opremljene kuhinje, kao i osnovno posuđe dovoljno za pripremu hrane. Mogućnost pripremanja hrane i jeste jedna od glavnih prednosti apartmanskog smeštaja u odnosu na hotelski.U slučaju da imate posebne zahteve kada je u pitanju posuđe, budite slobodni da nam to tražite. Biće nam zadovoljstvo da Vam izađemo u sustret i učinimo Vaš boravak još komfornijim.
U svim našim apartmanima obezbeđena je posteljina i peškiri za onoliko osoba koliko je najavljeno prilikom rezervacije. Ukoliko Vaša rezervacija traje duže od sedam dana, zamena posteljine se vrši na svakih 7 dana. Peškiri su obezbeđeni za sve vreme Vašeg boravka u meri koliko je Vama potrebno, uz napomenu da se oni mogu menjati i češće.
U slučaju da izgubite ključ dužni ste snositi naknadu troškove zamene brave i ključeva na apartmanu. Naknada u ovom slučaju iznosi 90,00 Eura.
U svakom apartmanu se nalazi ADSL ili kablovski internet a svi apartmani imaju wireless modeme.
U našim apartmanima je zabranjeno pušenje, ali svi naši apartmani imaju prilagođenu prostoriju, (zatvorenu terasu), na kojoj je pušenje dozvoljeno.

Kompleks

Kompleks Stari Grad je smešten na lokaciji centralnog jezgru Opštine Stari grad, koja pripada strogom centru grada Beograda, na pola puta između Kopitareve gradine i Kafane Banija.

Više o kompleksu Stari Grad
REZERVIŠI

Belville Agency je platforma sa velikim brojem kvalitetnih apartmana za izdavanje. Za vas smo izdvojili profesionalno vođene apartmane, kako bi vam omogućili siguran i ugodan boravak koji ćete pamtiti. Rezervišite apartmane iz naše ponude brzo, jednostavno i sigurno.

© Sva prava zadržana @ 2016 belvilleapartments.com