Twin Grey (68 m2)

50€

Po danu

Sprat 10
1 soba
1 Krevet king veličine
1 Krevet na rasklapanje

Opis

“Twin Grey” je konforan, moderno opremljen apartman sa prelepim pogledom na novoizgrađeni most na Adi, smeštajnog kapaciteta za dva para gostiju, odnosno bračnog para sa decom.

OPIS APARTMANA:

“Twin Grey” je konforan, moderan opremljen apartman sa prostranim dnevnim boravkom i jednom spavaćom sobom. Apartman je kategorisan ispred nadležnog organa, (ocenjen sa 4 zvezdice), i nalazi se na desetom spratu smeštajnog objekta u naselju Belville.
Predmetni apartman se sastoji od ulaznog hodnika koji povezuje dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu i kupatilo. Apartman poseduje prostranu zatvorenu terasu koja povezuje dnevni boravak i spavaću sobu, opremljena je baštenskom garniturom za sedenje i sa koje se pruža prelepi pogled na novoizgrađeni most na Adi.
Estetski kvaliteti i lista pogodnosti koju pruža gostima svrstavaju apartman “Twin Grey” u izrazito komforan apartman koji je idealno opremljen i za duži boravak gostiju. Ovakvom utisku primarno doprinosi dopadljiv dizajn nameštaja sa prepoznatljivim koloritom koji dominira u pojedinim elementima enterijera. Dosledna kombinacija materijala i boja elementa enterijera i samog nameštaja apartmana stvaraju jednu potpuno mirnu atmosferu koja pleni pažnju gosta i dočarava toplinu ovog apartmana.
Da se radi o izrazito funkcionalnom apartmanu lako je ustanoviti i na osnovu odnosa kvadrature i strukture apartmana koja je gostima apartmana obezbedila i prostor za smeštaj radnog stola sa odgovarajućom kancelarijskom foteljom i radnom lampom.
Ističemo i prostranu zatvorenu terasu koja funkcionalno povezuje dnevni boravak i spavaću sobu, sa koje se pruža prelep pogled na novoizgrađeni Savski most na Adi.
Ako se tome pridoda nadprosečna opremljenost apartmana tehničkom opremom, pokućstvom i drugim pripadajućim inventarom jasno je da je apartman “Twin Grey” odličan izbor i jedan od zavidno opremljenih apartmana u naselju Belville.

POSEBNA NAPOMENE:

-Predmetni “Twin Grey” apartman, zbog svoje prostranosti, ima mogućnost ubacivanja dodatnog ležaja ili dečjeg kreveca, po zahtevu gosta.
-Zatvoreni parking obezbeđen i uključen u istaknutu cenu smeštaja uz napomenu da je moguće uz doplatu rezervisati i garažno mesto ili garažni boks u podzemnoj garaži.
-Zatvorena terasa predmetnog apartmana sa garniturom za sedenje predstavlja prilagođenu prostoriju za pušenje u svim vremenskim uslovima.

Pogodnosti

Usluge

Pravila kuće

Boravak gosta u apartmanu definisan je ovim uslovima korišćenja i kućnim redom koji je istaknut na unutrašnjoj strani ulaznih vrata svakog apartmana u kom se primaju gosti, a prezentovan je i na posebnoj stranici našeg web sajta.
U apartmanima možete neometano primati dnevne i noćne posete. Cena apartmana ne zavisi od broja gostiju, tako da zajedno sa Vama u apartmanu mogu boraviti i Vaši prijatelji (naravno, do ukupnog broja gostiju za koliko je apartman predviđen). Svakako nemojte zaboraviti da su i Vaši prijatelji u obavezi da se u potpunosti pridržavaju Kućnog reda!
U svim našim apartmanima postoje opremljene kuhinje, kao i osnovno posuđe dovoljno za pripremu hrane. Mogućnost pripremanja hrane i jeste jedna od glavnih prednosti apartmanskog smeštaja u odnosu na hotelski.U slučaju da imate posebne zahteve kada je u pitanju posuđe, budite slobodni da nam to tražite. Biće nam zadovoljstvo da Vam izađemo u sustret i učinimo Vaš boravak još komfornijim.
U svim našim apartmanima obezbeđena je posteljina i peškiri za onoliko osoba koliko je najavljeno prilikom rezervacije. Ukoliko Vaša rezervacija traje duže od sedam dana, zamena posteljine se vrši na svakih 7 dana. Peškiri su obezbeđeni za sve vreme Vašeg boravka u meri koliko je Vama potrebno, uz napomenu da se oni mogu menjati i češće.
U slučaju da izgubite ključ dužni ste snositi naknadu troškove zamene brave i ključeva na apartmanu. Naknada u ovom slučaju iznosi 90,00 Eura.
U svakom apartmanu se nalazi ADSL ili kablovski internet a svi apartmani imaju wireless modeme.
U našim apartmanima je zabranjeno pušenje, ali svi naši apartmani imaju prilagođenu prostoriju, (zatvorenu terasu), na kojoj je pušenje dozvoljeno.

Kompleks

“Twin Belville apartmani” se nalaze u elitnom poslovno stambenom kompleksu Belville koje predstavlja jedan od najsavremenijih i najhumanijih naselja za život u Beogradu koje je smešteno u centralnom delu opštine Novi Beograd.

Više o kompleksu Kompleks Belville
REZERVIŠI

Belville Agency je platforma sa velikim brojem kvalitetnih apartmana za izdavanje. Za vas smo izdvojili profesionalno vođene apartmane, kako bi vam omogućili siguran i ugodan boravak koji ćete pamtiti. Rezervišite apartmane iz naše ponude brzo, jednostavno i sigurno.

© Sva prava zadržana @ 2016 belvilleapartments.com