Kompleks Belville

Opis

NASELJE BELVILLE:

“Twin Belville apartmani” se nalaze u elitnom poslovno stambenom kompleksu Belville koje predstavlja jedan od najsavremenijih i najhumanijih naselja za život u Beogradu koje je smešteno u centralnom delu opštine Novi Beograd, u stambenom pojasu koji je formiran između međunarodnog autoputa E-75 i reke Save. Kompleks Belville čini grupacija od ukupno 14 stambeno-poslovnih objekata sa ukupno 1600 apartmana, i tržnim centrom “Delta Siti” koji su međusobno povezani internim saobraćajnicama u parteru i podzemnim garažama. Slobodne površine u unutrašnjosti naselja su uređene, ozelenjene i opremljene raznovrsnim mobilijarom za posetioce i korisnike kompleksa svih uzrasta, posebno za najmlađe posetioce.
Naselje poseduje profesionalno organizovano obezbeđenje za kontrolu ulaza u podzemne garaže i smeštajne objekte, odnosno službu redovnog održavanja, koja je celodnevno angažovana u zoni celog kompleksa.

Posetiocima kompleksa je pored šoping centra “Delta Siti” dostupno i mnoštvo drugih pratećih sadržaji: poslovno-uslužnih, zabavnih, kulturno-istorijskih, sportsko-rekreativnih i posebno turističko-ugostiteljski sadržaji, koji su pored udobnog i komfornog smeštaja, neophodni za kvalitetan boravak i zanimljiv život gostiju dok traje njihovo turističko ili poslovno putovanje, odnosno zadržavanje u predmetnom kompleksu. (bioskop, galerije, antikvarnice, menjačnice, igraonice za decu, saloni za masažu i negu tela, bogat izbor pekara, restorana tradicionalne ili drugih internacionalnih kuhinja, bistroi, pabovi, kafiterije, smeštaj za kućne ljubimce, teretane, kuglana i sl.

Omiljeno beogradsko šetalište Kej na reci Savi se nalazi na 1.1 km’ od naselja Belville, na kom se nalazi šetalište i mnogi beogradski splavovi sa restoranima i kafe barovima koji našem gradu daju prepoznatljiv šarm, a našim gostima omogućuju kontakt sa rekom, šetalištem, trim stazama i dobrim izborom ugostiteljskih sadržaja na kojima provode nezaboravne trenutke.

Ističemo i blizinu Novobeogradskih biciklističkih staza koje su odlično povezane sa ukupno 45 km staza koje povezuju Savske i Dunavske kejeve od Ade ciganlije pored pasarele Beograda na vodi, ispod Kalemegdana do Sportskog centra 25 Maj, i nazad Dunavskim kejom do Zemuna, odnosno Novog Beograda). Osim toga, Savski kej se nalazi na deset minuta lagane šetnje sa mnoštvom splavova, odnosno restorana-klubova, koji su smešteni uz samo šetalište, a od Beogradskog mora, (ade Ciganlije), vas u letnjim mesecima deli samo jedna vožnja rečnim taksijem.
U neposrednoj blizini se nalazi i sportske hala Arena, u kojoj se tokom cele godine održavaju mnogobrojni muzički koncerti, sportska takmičenja i druge manifestacije i priredbe koje se održavaju u našem gradu, dok se kompleks izložbenih hala i Beogradski sajam nalazi na 2.3 km’ od kompleksa Belville.

SAOBRAĆAJNA POVEZANOST:

Blizina međunarodnog autoputa E-75, naselje Belville čini povezanim sa aerodromom Nikola Tesla Beograd koji je udaljen samo 9 km od Twin Belville Apartmana, i značajno olakšava dolazak i prijem gostiju koji dolaze iz zapadne evrope, (Hrvatska, Mađarska), odnosno gostiju iz istočnih zemalja,(Rumunija, Bugarska, BJR Makedonija, Grčka). Twin Belgrade su smešteni u Beogradu, na samo 10 minuta hoda od glavne pešačke zone Knez Mihailove ulice. U ponudi imaju besplatan bežični internet, besplatan parking i moderne smeštajne jedinice.

U neposrednoj blizini naselja Belville se nalaze Brankov most koji Novi Beograd povezuje sa Starim gradskim jezgrom u kom se nalaze mnoge kulturno-istorijske znamenitosti i novoizgrađeni mosta na Adi, koji je izgrađen kao najveći viseći most na svetu sa jednim nosećim stubom, i koji predstavlja modernu građevinu od posebnog značaja za ceo grad Beograd.

Naselje je odlično povezano i sa drugim delovima grada Beograda, jer se na manje od 50 metara nalaze taxi stanice, stanice javnog prevoza tramvajem i gradskim autobusom, a putovanje javnim prevozom do centra grada prosečno traje 15 minuta.

PARKING, GARAŽNO MESTO ILI GARAŽNI BOKS:

Posebnu prednost za smeštaj gostiju u našim apartmanima predstavlja činjenica da je naselje Belville izgrađeno kao moderno urbano naselje sa velikim brojem nadzemnim zatvorenih parking mesta i podzemnih garažnih mesta, tako da naši gosti, uz pravovremenu rezervaciju, uvek imaju obezbeđena zatvorena parking mesta ili odgovarajuća garažna mesta u podzemnim garažama, sa 24-časovnom kontrolom ulaza i video nadzorom.

Podzemne garaže se vrlo prostrane i obezbeđuju gostima potpunu bezbednost i direktnu toplu vezu od garažnog mesta kroz garažu do lifta koji vodi do sprata na kom se nalazi odabrani apartman.
Prilikom rezervacije apartmana moguće je rezervisati i korištenje posebnog garažnog boksa u podzemnoj garaži smeštajnog objekta uz napomenu da je neophodna prethodna provera raspoloživosti garažnog boksa.

Usluge

Pravila kuće

Boravak gosta u apartmanu definisan je ovim uslovima korišćenja i kućnim redom koji je istaknut na unutrašnjoj strani ulaznih vrata svakog apartmana u kom se primaju gosti, a prezentovan je i na posebnoj stranici našeg web sajta.
U apartmanima možete neometano primati dnevne i noćne posete. Cena apartmana ne zavisi od broja gostiju, tako da zajedno sa Vama u apartmanu mogu boraviti i Vaši prijatelji (naravno, do ukupnog broja gostiju za koliko je apartman predviđen). Svakako nemojte zaboraviti da su i Vaši prijatelji u obavezi da se u potpunosti pridržavaju Kućnog reda!
U svim našim apartmanima postoje opremljene kuhinje, kao i osnovno posuđe dovoljno za pripremu hrane. Mogućnost pripremanja hrane i jeste jedna od glavnih prednosti apartmanskog smeštaja u odnosu na hotelski.U slučaju da imate posebne zahteve kada je u pitanju posuđe, budite slobodni da nam to tražite. Biće nam zadovoljstvo da Vam izađemo u sustret i učinimo Vaš boravak još komfornijim.
U svim našim apartmanima obezbeđena je posteljina i peškiri za onoliko osoba koliko je najavljeno prilikom rezervacije. Ukoliko Vaša rezervacija traje duže od sedam dana, zamena posteljine se vrši na svakih 7 dana. Peškiri su obezbeđeni za sve vreme Vašeg boravka u meri koliko je Vama potrebno, uz napomenu da se oni mogu menjati i češće.
U slučaju da izgubite ključ dužni ste snositi naknadu troškove zamene brave i ključeva na apartmanu. Naknada u ovom slučaju iznosi 90,00 Eura.
U svakom apartmanu se nalazi ADSL ili kablovski internet a svi apartmani imaju wireless modeme.
U našim apartmanima je zabranjeno pušenje, ali svi naši apartmani imaju prilagođenu prostoriju, (zatvorenu terasu), na kojoj je pušenje dozvoljeno.

Belville Agency je platforma sa velikim brojem kvalitetnih apartmana za izdavanje. Za vas smo izdvojili profesionalno vođene apartmane, kako bi vam omogućili siguran i ugodan boravak koji ćete pamtiti. Rezervišite apartmane iz naše ponude brzo, jednostavno i sigurno.

© Sva prava zadržana @ 2016 belvilleapartments.com